Anders

Jeg hedder Anders (opdigtet navn)

Jeg er 53 år gammel. 

Jeg har været gift og har børn. Jeg har haft eget firma.

Jeg har været på sprøjten, både med speed, metadon og heroin. Pt er jeg på metadon og piller samt hash.  Jeg var 14 år, da mit misbrug startede.

Jeg mistede alt; firma, familie ja, alt.

 

Jeg sad 22 timer i døgnet i min seng og bare stenede. Der har jeg siddet i 6 år! Jeg var kun på gaden om onsdagen for at handle. Dog i max 1 time.  Når jeg sad i min seng kørte der negative tanker rundt i mit hoved. Tanker om:

 

-Min barndom

-Jeg skabte selv en atmosfære så min børn fravalgte mig. 

-Min bror har røvrendt mig. 

-Jeg føler mig udnyttet. 

-Jeg mistede alt. 

-Jeg gentog min fars ikke succes. 

 

 Men en dag fik jeg øje på noget. Jeg syntes pludselig, at jeg så noget nyt i det maleri der hang ved min seng. Jeg syntes, at der i maleriet var en skikkelse af Jesus. En Jesus jeg syntes jeg kendte, og havde læst om.

 

Jeg blev inviteret med i TC Taastrup af min kammerat. Han vidste at de kunne hjælpe mig da han selv havde fået hjælp der. Vores behov for hjælp er dog forskelligt. Aftenen før jeg første gang kom i TC Taastrup sov jeg hos min ven. Jeg vågnede midt om natten fordi han græd. ” Jeg ønsker sådan for dig, at du må komme med i TC Taastrup, fordi de kan hjælpe dig, og så er der noget med ham Jesus!” sagde han. Så om torsdagen tog vi sammen afsted. Jeg var både skæv og fuld, men for første gang mærkede jeg en kærlighed og omsorg jeg aldrig før havde mærket! Nogle mennesker der var interesseret i mig, trods min tilstand og jeg fik et kæmpe kram! 

Pludselig fik jeg håb og tænkte; ”Jeg vil ud af mit fængsel”.

 

Jeg har været til samtaler i TC Taastrup om tirsdagen Det har givet mig et nyt syn på mig selv. Jeg fik hjælp til at lave et ugeskema, men små “ nemme “ opgaver hver dag. Beretningen om at Barabas der blev løsladt fordi Jesus tog hans plads, lærte mig at jeg aktivt kan bruge bibelen ind i mit liv!!  En anden tirsdag snakkede vi om Mefiboshet der følte sig som en død hund. Den ramte noget i mig! Det var sådan jeg så mig selv! Jeg fik tilsendt en undervisning om denne Mefiboshet og den har jeg hørt 2 gange. Nu tror jeg på, at der er en plads på paladset med mit navn på. Det var den tirsdag jeg gav mit liv til Jesus. Jeg oplever i perioder, at jeg ikke længere er en død hund, men når jeg møder modgang kan den døde hund godt kigge frem igen, og så er jeg glad for det netværk jeg har i TC Taastrup. 

 

Jeg har nærmest fået et nyt liv. Jeg har oplevet mere de sidste 16 uger, end jeg har oplevet de sidste 8 år.  Jeg er i TC Taastrup 2 gange om ugen, samt i City kirken hver søndag.  Jeg kan have dårlige dage, hvor jeg må blive hjemme, men nu har jeg lange perioder hvor jeg hverken drikker eller ryger hash.

 

Den 11.Juni 2017 cyklede jeg Sjælsø Rundt med TC Taastrup. Vi havde trænet mange gange op til løbet, og jeg oplevede at jeg kunne overkomme mere og mere. Det har virkelig givet mig mod på meget mere i livet.

Jeg har et ønske i nær fremtid om at komme i behandling for at komme ud af medicinen og har hørt om Betesda og deres resultater.

 

© TC Taastrup 2017