Kasper

Jeg hedder Kasper (opdigtet navn)

Jeg er snart 40 år. 

Jeg er på heroin og coke. 

Jeg har kendt til TC Taastrup i ca. 2 år. Jeg sælger hus forbi lige der, hvor TC Taastrup er opsøgende på gaden. Jeg kom dog ikke på værestedet det første år, da jeg ikke følte, at det var et sted, jeg burde komme, da jeg jo er misbruger. En tirsdag tog jeg min kammerat med, da jeg blev lokket med en gratis frokost. 

Jeg blev velmodtaget af Jesper, men jeg var i tvivl, om de andre medarbejdere ville tage ligeså godt imod mig. Men det gjorde de! Jeg har endnu ikke kommet en torsdag, hvor jeg ikke er blevet mødt med åbne arme. Det er jeg slet ikke vant til. 

Jeg kom fast i efteråret 2016, men holdte en pause i foråret 2017, da jeg rendte og dealede stoffer i København. Jeg blev væk, da jeg ikke troede, at de ville acceptere mig i TC. Jeg vidste, at jeg havde en falsk facade. 

Men så begyndte jeg at komme igen. En torsdag under en andagt kom jeg til at tænke over livet. Vi hørte et vidnesbyrd fra en mand der hedder Jay Fallon, og det gjorde noget i mig. Jeg kunne se mig selv i ham!

Jeg hadede at komme i kirke, med mindre det var jul, konfirmation eller bryllup. Der kunne jeg trygt komme, for der handlede det ikke om mig og mit liv.  Ved andre besøg i kirken vidste jeg, at præsten ville berøre nogle emner, som jeg personligt gik og bøvlede med. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle håndtere det, derfor holdte jeg mig væk fra kirken.

Jeg blev inviteret med til Sjælsø rundt, og det var jeg glad for. Jeg ville vise, at jeg kunne noget, og jeg fik en følelse af, at jeg rent faktisk var velkommen i fælleskabet i TC Taastrup.  

Jesper og jeg sov på værestedet natten før, og det var rart, da jeg så vidste, at der ikke kom forhindringer der gjorde, at jeg ikke kunne deltage alligevel. 

Vi hørte hele Jay Fallons prædiken da vi lå under vores dyner. Der tænkte jeg at der var måske noget med ham Gud. 

Jeg er begyndt at bede aftensbøn, og jeg tager mig selv i at snakke med ham i løbet af dagen. 

Jeg bad om, at jeg måtte få et job. Det er ved at være en realitet. Jeg har bedt om styrke til at komme ud af mit misbrug, og jeg har bedt om at gense mine børn. Der er mange ting, som er blevet bedt om. Jeg sad med en ”fed” en aften, og bad til gud om et tegn, hvis han var der, og han ikke ønskede, at jeg røg hash mere. Pludselig kom der et kæmpe tordenskrald, og der kom kun det ene! Så jeg tror på, at Gud hører bøn.

Jeg vil med på Teen Challenge landsstævne i uge 31. Jeg tror på, at det vil være rigtigt godt for mig. Jeg har brug for nye venner og en ny omgangskreds. 

I dag skal jeg med Jesper ud at købe en bibel. Det er for at lære at læse i den, for jeg har brug for at lære Jesus at kende. Det var jo ham der døde for, at jeg kan få nyt liv!!

© TC Taastrup 2017